Дентален кабинет “Arrisio” е един от малкото доказани центрове в гр. София, който съществува от 1999г. Първоначалният им сайт беше направен през 2008г. и вече повече от десетилетие по-късно, той имаше нужда да бъде цялостно обновен и модернизиран.

Собствениците се обърнаха към нас със сериозна заявка да се заемем с всичко необходимо за изграждането на новия им сайт. Това включваше не само неговата техническа изработка, но и персонализиран уеб дизайн, копирайтинг, SEO оптимизация и разбира се, професионален поглед над проекта.

Как изглеждаше сайтът им, когато го отворихме за първи път?

Визията на сайта несъмнено беше остаряла, а защото техническата му поддръжка също беше пропусната, в него имаше връзки и модули, които с времето вече бяха спрели да функционират.

Ето няколко снимки на уеб сайта преди да започнем работата си по него:

Първоначалната страница с услуги
Началната страница на сайта
Страница с информация за пациентите

Както сами виждате, сайтът имаше вече наложителна нужда от промяна и ние се заехме с нея.

Какво направихме за тях в последователни стъпки?

Собствениците на дентален кабинет “Arrisio” ни споделиха, че ежедневието им е много заето, затова предпочитат ние да изпълним всички ангажименти, свързани с разработката на сайта им, включително и техните. За да бъде това възможно, те се възползваха и от останалите ни услуги, което им спести подбирането на изображения, писането на текстове и преводът им на английски език.

Ето как протече процеса по изработката на сайта им:

 1. Подбрахме качествена WordPress тема за новия им сайт.
 2. Започнахме изработката на наш сървър, за да не оставяме денталния кабинет без наличието на какъвто и да било сайт.
 3. Разработихме качествена архитектура, която беше съобразена със SEO изискванията за подредба на страниците.
 4. Създадохме мега меню (намира се в хедъра), което увеличава достъпността до всички страници на сайта и прави намирането им по-лесно.
 5. Написахме текстове с необходимия обем за всяка страница, които имаха 100% уникалност и бяха съобразени с изискванията за SEO оптимизация.
 6. Изработихме персонализиран дизайн за всяка страница, който да представи по максимално добър начин съдържанието в нея.
 7. Подбрахме професионални стокови изображения, които да пасват добре на новия дизайн и на цветовата гама в него.
 8. Интегрирахме Google Maps функционалност в контактната форма, за да улесним намирането на денталния кабинет за всеки, който иска да го посети.
 9. Вградихме WPML функционалност, която е най-добрият вариант за мултиезична версия.
 10. Направихме качествен превод на английски език на всички текстове в сайта, което спести рисковете за подбиване на имиджа, носени от автоматичният преводач на Google Translate.
 11. След като уебсайтът стана готов за употреба, го мигрирахме на хостинг сървъра на клиента и пренасочихме домейна да води към него, а стария сайт го архивирахме.
 12. Започнахме работата по базовата SEO оптимизация, като въведохме коректни мета данни за всяка страница (това позволява на търсачки като Google да разберат по-лесно с какво е свързано съдържанието на конкретната страница, което влияе положително на класирането по ключови думи).
 13. Въведохме сайта за индексиране в Google Search Console.
 14. Извършихме техническа оптимизация на съдържанието, което повиши скоростта на сайта и го направи бърз за употреба на десктоп и мобилна версия.

Какви резултати даде всичко това?

Професионалната изработка на сайта винаги дава добри резултати, а комбинирането ѝ с други дигитални услуги, прави крайният продукт още по-добър. Вижте какво постигнахме:

Красив нов дизайн, който повишава потребителското изживяване и води до привличане на повече нови клиенти

Настоящата страница с услуги – част 1
Настоящата страница с услуги – част 2
Настоящата контакна страница

Висока скорост на зареждане, която направи сайта бърз и лесен за употреба


Скоростта на мобилната версия ПРЕДИ техническата оптимизация:


Скоростта на мобилната версия СЛЕД техническата оптимизация:


Скоростта на десктоп версията ПРЕДИ техническата оптимизация:


Скоростта на десктоп версията СЛЕД техническата оптимизация:


Благодарение на всичко, което направихме по уебсайта до тук, той успя бързо и ефективно да бъде индексиран и да се класира за десетки ключови думи наведнъж.


Ето резултати от професионалния инструмент Ahrefs:

Първа страница от резултатите – част 1
arrisio-keywords-pt2-2
Първа страница от резултатите – част 2
Втора страница от резултатите

Колко време ни отне всичко това?

Както стана ясно от всичко написано до тук, по сайта дентален кабинет “Arrisio” е свършена много допълнителна работа, която включва комплект от дигитални услуги, а това увеличи и часовете ни за работа по него. От старта на проекта до неговото цялостно реализиране, времето за разработка отне 36 часа. А на въпроса дали си е струвало, отговорът несъмнено е – ДА!

Разгледайте портфолиото ни със завършени сайтове, където ще откриете и повече информация за проекта, както и линк към сайта.

Новият уебсайт, който направихме за дентален кабинет “Arrisio” е само един от многото ни успешни проекти. Ако и вие имате нужда да модернизирате сайта си и да започнете да печелите от него, не се колебайте да се свържете с нас на имейл creative@bridges.bg.

Ангела Георгиева Управител и Главен изпълнителен директор
Управител | creative@bridges.bg

Ангела започва кариерата си в сферата на дигиталния маркетинг през 2018г. и оттогава безспирно развива своите умения в областта на софтуерното инженерство, SEO оптимизацията, копирайтинга и графичния дизайн.

angela_bridges

Ангела започва кариерата си в сферата на дигиталния маркетинг през 2018г. и оттогава безспирно развива своите умения в областта на софтуерното инженерство, SEO оптимизацията, копирайтинга и графичния дизайн.