Омръзна ли ти от технически проблеми, свързани със сайта ти, които не можеш да разрешиш сам? А случвало ли ти се е бизнесът ти да губи пари заради пропуснати ползи? Възползвай се от услугите ни за поддръжка на сайт или онлайн магазин и си осигури компетентна техническа помощ в кратки срокове.

izrabotka na sait

Защо поддръжката на сайт е необходима?

В дигиталния свят нещата се менят не с дни, а с часове. Търсачките постоянно имат нови изисквания, а с развитието на онлайн пространството бизнесите стават по-податливи на хакерски атаки.

Неподдържаният сайт, подобно на автомобил, оставен дълго без поддръжка – рано или късно спира да работи. Освен това, престава и да е актуален. Клиентите попадат на старо съдържание, което ги кара да губят доверие, а това значително намалява шансовете да изберат твоят продукт или услуга.

Как липсата на техническа поддръжка може да навреди на сайта ти?

Уебсайт, който не се поддържа професионално, лесно би могъл да навреди на имиджа на бизнеса ти. Например, когато сайтът ти е временно в неизправност, има неработещи връзки и информацията в него е остаряла – това дава сигнал на неговите посетители, че фирмата не се грижи за качественото си представяне в уеб пространството. Това от своя страна води до слаби резултати и ниско доверие.

От друга страна, когато в сайта периодично се добавя ново, полезно и значимо за потребителите съдържание, а продуктите, услугите или информацията, които предлагаш са актуални, това създава впечатление, че бизнесът ти се развива, а управителите му държат на всеки детайл.

izrabotka na sait
growth hacking

Защо да поръчаш поддръжка за сайта си още днес?

Често клиентите смятат, че с финализирането на изработката на сайта, работата по него приключва, но това е заблуда, от която е добре да се откажеш. С течение на времето неподдържаният сайт води до много пропуски, грешки и слаби места в сигурността му, които се натрупват поради закъснелите актуализации и възникването на множество проблеми.

Създаването на уебсайт е първата стъпка, а поддръжката и SEO оптимизацията са логични следващи стъпки, водещи към неговото успешно онлайн присъствие. Използвайки тези услуги, ти си гарантираш добра видимост и бързо, качествено и ефективно постигане на своите бизнес цели.

Техническа поддръжка на сайт – запознай се с базовите ни цени и разбери повече за услугата

Избери подходящия абонамент за твоя сайт

Базов

от90

лв./ м.

Постоянен мониторинг
Корекции по дизайна (до 1 ч./м.)
Отстраняване на бъгове
Бекъп (1 път месечно)
Актуализация на функциите
Базова защита за сигурност
Минимален период за абонамент – 6 м.
Оптимизиране на скоростта
Качване на блог статии
Консултация до 1 час

Про

от170

лв./ м.

Постоянен мониторинг
Корекции по дизайна (до 2 ч./м.)
Отстраняване на бъгове
Бекъп (4 пъти месечно)
Актуализация на функциите
Базова защита за сигурност
Оптимизиране на скоростта
Качване на блог статии (до 2 ч./м.)
Консултация до 1 час
Минимален период за абонамент – 6 м.

Мега

от290

лв./ м.

Постоянен мониторинг
Корекции по дизайна (до 3 ч./м.)
Отстраняване на бъгове
Бекъп (8 пъти месечно)
Актуализация на функциите
Защита за сигурност
Оптимизиране на скоростта
Качване на блог статии (до 4 ч./м.)
Консултация до 2 часа
Минимален период за абонамент – 6 м.

В случай, че сайтът ти има нужда от допълнително техническо време през абонаментния период, цената за него се определя предварително спрямо причината и се заплаща отделно.

Техническа поддръжка на сайт - как ще помогне на бизнеса ти?

Онлайн пазарът се развива безспирно и вече по-голямата част от физическите бизнеси имат изграден сайт и привличат нови клиенти чрез него. А като всяко друго нещо в живота и сайтовете имат нужда от поддръжка, за да работят и да изглеждат добре.

Представи си, че искаш да си закупиш даден продукт и имаш възможност да го направиш от два магазина. Първият е стар и занемарен, а вторият е чист, добре изглеждащ и очевидно се поддържа. От кой магазин ще избереш да пазаруваш? Отговорът е ясен!

Добре поддържаният сайт ще покаже на клиентите ти, че бизнесът ти е сериозен и че те също ще получат ценните грижа и внимание, с които се отнасяш към него. Не оставяй на конкурентите ти да те задминат и поръчай поддръжка на сайт още днес!

Свържи се с нас сега и изпрати запитване за професионална техническа поддръжка на твоя сайт!

Изпрати запитване

Предлагаме още