Търсиш професионален уеб или графичен дизайн? При нас ще получиш и двете. От модерна визия за новия ти сайт, до креативни визитни картички и флаери.

web design

Каква е разликата между уеб дизайн и графичен дизайн?

Въпреки че много хора приемат услугите графичен и уеб дизайн за една и съща, между тях има съществена разлика. Както се разбира от името му, графичният дизайн е свързан с всякакъв тип графики – дигитални и печатни. Графичният дизайнер е човек, който може да направи лого дизайн за новия ти онлайн бизнес, да изработи банер за сайта ти, да създаде визията на визитните ти картички и да ги подготви за печат.

Хората, които се занимават с уеб дизайн, се грижат предимно за облика на даден сайт, като целят с него да превърнат максимален брой от посетителите в клиенти. За всеки уеб дизайнер е задължително да знае програмните езици – HTML и CCS, с които се модифицира визията на сайта. За разлика от него, на графичния дизайнер не му е необходимо да работи със сайтове и програмни езици.

Дизайн на печатни изображения

Изработката на рекламни материали върху хартиен носител като визитни картички, опаковки, флаери и др. е по-специфична от тази на дигиталните изображения, защото е обвързана не само със създаването на разчупени и креативни визии, но и със съобразяването на техните форми и размери спрямо печатния процес.

Всеки продукт заслужава красива опаковка! Свържи се с нас сега и ние ще я създадем. Можеш да разчиташ на нас и за печата на твоите флаери и визитки, които след това ще ти изпратим с безплатна доставка.

web design
web design

Рекламни изображения за социалните мрежи

Имаш нужда от атрактивни визии за кориците на бизнес страниците си в мрежите или за новата рекламна кампания, която планираш? За тях също можеш да се довериш на нас. Експертите в екипа ни са запознати с всички изисквания на социалните мрежи и създават впечатляващи изображения, които привличат вниманието на потребителите.

Свържи се с нас сега и ни сподели твоята идея, а ние ще поемем отговорността за нейното осъществяване.

Уеб дизайн и Графичен дизайн – запознай се с базовите ни цени и разбери повече за услугата

Избери подходящата услуга за твоя бизнес

Персонализиран уеб дизайн – 60лв./ч.

Персонализираният или още наричан “къстъм” уеб дизайн представлява изработка на уникална визия за уебсайт, направена изцяло по поръчка на клиента и без употребата на готови теми. Цената се определя на база часовете, които проектът ще отнеме и включва само създаването и вграждането на уеб дизайна в сайта.

Уеб дизайн по готова тема – 50лв./ч.

Услугата се изразява в подобряването на уеб дизайна или създаването на уникални допълнения в този на вече съществуваш сайт, направен по готова тема. В цената са включени добавянето на нови страници с уникален облик и изработка/обработка на допълнителни векторни изображения, икони и снимки, които не са част от ресурса на темата. 

Криейтиви и инфографики – от 50лв./ч.

Услугата е свързана с изработката на атрактивни изображения, още наричани „криейтиви“, които могат да се използват във Facebook реклама, обновяване на визиите в уебсайт, публикации в социалните мрежи и др. Всички криейтиви и инфографики се изработват по предварително зададени формати и изисквания от клиента.

Изработка на лого – 300лв.

Бизнесът ти се нуждае от изработка на лого или е дошъл моментът за ребрандиране и имаш нужда от ново? Запознай ни с твоята идея, а ние ще я реализираме с професионален проект за лого дизайн. Към него в допълнение получаваш и възможност на 3 безплатни корекции. Всяка следваща се заплаща на цена от 50лв. 

Визитки и флаери – 80лв.

Атрактивен дизайн на визитки, флаери или етикети с възможност за 3 безплатни корекции по предварително зададена визия. За създаване на концепция от наша страна се доплаща по 50лв. за всяко предложение. Предлагаме и възможност за печат, която се заплаща допълнително на база бройка, вид хартия и покритие.

Банери – 80лв.

Изработка на банери за уебсайт, акаунти в социалните мрежи или ПР реклама по предварително зададена концепция от клиента. В цената са включени до 3 безплатни корекции по визията, а всяка следваща се заплаща на стойност от 50лв. Създаването на концепция от наша страна се заплаща допълнително на цена по договаряне.

Защо е важно всеки сайт да има добър UI и UX дизайн?

Въпреки че, когато стане дума за изработка на сайт, повечето хора си мислят, че дизайнът е част от работата на софтуерния инженер – това не е вярно. Всеки клиент иска да получи не само функционален сайт, но и добре изглеждащ, а за да стане такъв е необходимо в процеса да се включи и уеб дизайнер. Запознай се с двата вида уеб дизайн – UI/ UX и разбери защо са толкова необходими.

UI дизайнът е свързан с потребителския интерфейс и определя как ще изглежда или ще се движи всеки един визуален елемент. UX дизайнът обхваща потребителското изживяване и от него зависи качествената подредба на връзките и препратките в сайта. Комбинирани заедно те успяват да задържат потребителите в уебсайта ти и ги предразполагат към покупка на продуктите или наем на услугите.

Свържи се с нас сега и изстреляй бизнеса си на още по-високо ниво!

Изпрати запитване

Предлагаме още