SEO оптимизацията е услуга, която ще класира сайта ти на по-предни позиции в търсачки като Google и ще го направи много по-лесно откриваем за нови потенциални клиенти.

seo

Какво е SEO оптимизация?

Съкратено от Search Engine Optimization (в превод от английски език – оптимизация за търсачките), услугата SEO оптимизация ще класира сайта ти на по-предни позиции по определени ключови думи в търсачки като Google и Bing.

Това е важно, защото над 90% от потребителите преглеждат предимно 1-ва и 2-ра страница от резултатите при търсене. Сайтовете, които са класирани на тях, отчитат най-висок трафик и процент продажби, за разлика от тези на по-задните страници.

Разбери повече за процеса

SEO оптимизацията може да бъде кратък, дълъг или много дълъг процес, но със сигурност отнема минимум 3 месеца. Неговото времетраене зависи предимно от бюджета, който си определил, сложността на избраните ключови думи и нивото на конкурентните сайтове в сферата на бизнеса ти.

За начало ще започнем с базов одит на уебсайта, за да разберем какво е неговото състояние в момента и какви са сегашните му позиции. На базата на това проучване ще изготвим персонализирана SEO стратегия и ще създадем семантично ядро с релевантни ключови думи за твоя бизнес. В последствие ще започнем работа по класирането на сайта в търсачките по избраните думи и подобряването на позициите му.

seo
seo

Как ще увеличиш продажбите си с SEO оптимизация?

Когато потребителите правят търсене в Google, те преглеждат предимно резултатите на първа и втора страница, а 70% от тях посещават само първите 3 сайта и вече са намерили, това което търсят. Показано в цифри – ако 5000 човека на месец правят търсене с фразата „поръчка на кафе онлайн“ и твоят сайт се класира в първите 3 резултати, около 3000 от тях ще го посетят с цел да направят поръчка. Ако само 50% от тези 3000 човека направят поръчка, това ще са 1500 поръчки месечно на минимум 1 артикул или услуга в сайта ти.

Използвайки услугата – SEO оптимизация, ти ще успееш да привлечеш много нови клиенти към бизнеса си, а резултатите от нея ще останат качествени и дълготрайни.

SEO оптимизация – запознай се с базовите ни пакетни цени и условията за поръчка на услугата

Защо SEO оптимизацията е важна за всеки бизнес?

Една от основните причини, стоящи зад създаването на почти всички онлайн бизнеси, е те да могат да бъдат намирани в Интернет. Ако сайтът ти не се класира по релевантни ключови думи и не излиза на главни позиции при търсене, то полезността му става съвсем минимална, а приходите от него – нулеви.

Услугата – SEO оптимизация, е важна за всеки онлайн бизнес, защото тя повишава дълготрайно качествения органичен трафик към сайта и помага за привличането на много нови клиенти.

Повишен трафик

Повече продажби

Нови клиенти

Подобряване на рейтинга

Избери пакета за теб

Малък бизнес

от1200

лв./ м.

3 ключови думи
линк билдинг
проучване на конкуренцията
копирайтинг услуги
промени в архитектурата
семантично ядро
повишаване на скоростта
подобрения в дизайна
консултация до 1 час

Вземи

Мега старт

от1600

лв./ м.

5 ключови думи
линк билдинг
проучване на конкуренцията
копирайтинг услуги
промени в архитектурата

семантично ядро
повишаване на скоростта
подобрения в дизайна
консултация до 1 час

Вземи

Мастър

от2000

лв./ м.

7 ключови думи
линк билдинг
проучване на конкуренцията
копирайтинг услуги
промени в архитектурата
семантично ядро
повишаване на скоростта
подобрения в дизайна
консултация до 1 час

Вземи

Маркет лидер

от2400

лв./ м.

9 ключови думи
линк билдинг
проучване на конкуренцията
копирайтинг услуги
промени в архитектурата
семантично ядро
повишаване на скоростта
подобрения в дизайна
консултация до 1 час

Вземи
ppc реклама

Кога е най-подходящото време да започнеш?

Много хора се заблуждават, че SEO оптимизацията е подходяща услуга само за вече напредналите онлайн бизнеси, но всъщност е точно обратното. За да развиеш бранда си максимално бързо е препоръчително да стартираш с оптимизацията, веднага след като приключи изработката на сайта. Така ще започнеш да генерираш приходи още от самото начало и уебсайтът ти ще набере необходимата популярност онлайн. За да ти гарантираме дори още повече качествен трафик, можем да комбинираме услугата с Facebook и Google реклама. Така докато ние работим по оптимизацията на сайта, ти ще започнеш да продаваш още от ден първи! Готов ли си да започнеш?

Запознай се с нашите условия

Условия на поръчка

Минималният период за поемане на ангажимент за SEO оптимизация от наша страна е 3 месеца, стартиращ след подписване на договор с клиента и заплащане на месечната такса от негова страна.

При поръчка на абонамент за 6 месеца получаваш 10% намаление от цената на услугата. Абонаментът се предплаща за целия период.

При поръчка на абонамент за 12 месеца получаваш 20% намаление от цената на услугата. Абонаментът се предплаща за целия период.

Допълнителна информация

Стартираме дейност по SEO оптимизацията на сайта след:

1. Подписване на договор с клиента за изпълнението на услугата.
2. Получаване на месечната такса или абонаментното плащане.
3. Предоставяне на достъп от страна на клиента до всички необходими платформи.

След края на всеки месец ще изпращаме отчет за свършената работа до момента и постигнатите резултати.

Ако посочените месечни пакети не отговарят на нуждите на бизнеса ти, екипът ни ще ти предложи персонална оферта, създадена изцяло на базата на твоите изисквания, бизнес цели и месечен бюджет.

Свържи се с нас сега и изстреляй бизнеса си на още по-високо ниво!

Изпрати запитване

Предлагаме още