Вече всички продават онлайн. Направи го и ти! Възползвай се от нашата услуга за професионална изработка на сайт и достигни до много повече нови клиенти.

izrabotka na sait

Продавай 24 / 7

Изработката на сайт не само ще помогне на бизнеса ти да достигне до много по-голяма аудитория от клиенти, но и ще го направи достъпен за тях по всяко време и от всяка точка на света.

Също така наличието на уебсайт ще повиши значително доверието на потребителите към бранда ти, а това несъмнено ще се отрази положително върху развитието на твоя бизнес.

Инвестицията в професионална изработка на сайт може да ти предостави поредица от ползи и нови възможности, но за да достигнеш до всички тях, ти е необходим екип от експерти, които да разработят привлекателен интерфейс и добре работещи функционалности.

Защо да се довериш на нас?

Експертите в екипа ни са специализирани в създаването на бързи и многофункционални сайтове с качествена архитектура и атрактивен дизайн.

Едно от предимствата да работиш с нас, е че ние сме запознати с необходимите критерии, на които всеки уебсайт трябва да отговаря и ежедневно прилагаме най-модерните и иновативни техники в работата си по проектите на нашите клиенти.

Ние от дигитална агенция „Бриджес“ ще се съобразим изцяло с твоите желания за визия и функционалности, предоставяйки ти точно това, което искаш – професионален уебсайт на високо ниво.

izrabotka na sait

Максимално развитие

Успехът не чака никого, затова спри да губиш време в колебания. Без значение дали имаш малък, среден или вече разработен бизнес, изработката на сайт е твоята следваща стъпка към отключването на неговия пълен потенциал.

Специалистите в екипа ни имат много опит в създаването на неповторими и функционални сайтове, които са бързи, лесни за употреба, удобни за навигация и изглеждат еднакво добре както на десктоп, така и на мобилна версия.

В комбинация с услугите ни за SEO оптимизация, ние ще се погрижим бизнесът ти да постигне максимална видимост в интернет, а това със несъмнено ще разшири аудиторията ти от нови клиенти.

Запознай се с базовите ни цени за изработка на сайт и разбери повече за услугата

От какъв сайт имаш нужда?

Корпоративен сайт

от1500

лв.

До 5 страници

Персонализиран дизайн според темплейта

Базова SEO оптимизация

GDPR функционалност

Изграждане на защита

Свързване с Google Search Console и Google Analytics

Възможност за допълнителни заявки

Изпрати запитване

Бизнес сайт

от1900

лв.

До 10 страници

Персонализиран дизайн според темплейта

GDPR функционалност

Изграждане на защита

Базова SEO оптимизация

Свързване с Google Search Console и Google Analytics

До 20 лицензирани изображения

Възможност за допълнителни заявки

Изпрати запитване

Онлайн магазин

от2500

лв.

До 10 страници

Персонализиран дизайн според темплейта

Продуктов каталог

Форма за регистрация

Интеграция на методи за плащане

Изграждане на защита

Свързване с Google Search Console и Google Analytics

До 35 лицензирани изображения

Възможност за допълнителни заявки

Изпрати запитване

Допълнителни услуги към изработката на сайт

Месечна техническа поддръжка – от 90лв./м.

Услугата включва генериране на пълен бекъп, повишаване на сигурността, актуализиране на функциите в сайта и допълнителни предимства спрямо месечния абонамент. Използвайки я си гарантираш, че сайтът ти е под постоянна защита от недоброжелатели, а дизайнът му – винаги перфектен.

Допълнителни промени в дизайна – 50лв./ч.

Добавянето на нови елементи в дизайна и създаването на допълнителни страници е неизменна част от развитието на всеки сайт. Това е полезно не само за посетителите на уебсайта, но и за търсачките, които отчитат като плюс, периодичното обновяване на съдържанието в него. 

Корекции по вече готов сайт – 50лв/ч.

Ако вече имаш готов сайт, но той се нуждае от подобряване на качеството или просто искаш да добавиш нови функционалности в него, не се колебай да се обърнеш към нас. Нашите експерти ще направят всички необходими промени и ще ги съобразят естетически с визията на сайта. 

Проектите, с които се гордеем

Заяви безплатна консултация с наш специалист

Изпрати заявка

Защо сайтът е толкова важен за всеки бизнес?

Ако преди 10 години, притежанието на уебсайт е било само за престиж – то днес вече нещата стоят по различен начин. Професионалната изработка на сайт е необходимост за развитието на всеки бизнес, защото вече всеки втори човек предпочита да поръчва стоки или услуги онлайн. Обосновано с факти – 47.3% от световното население са пазарували онлайн през 2020г. като 71% от тях са вярвали, че ще получат по-добра ценова оферта, ако потърсят услуги в интернет. Оттогава тези проценти постоянно нарастват, което прави уебсайтът ценен инструмент за просперитета на бизнес.

Нови клиенти

Повече печалби

По-голяма популярност

Постоянна достъпност

Свържи се с нас сега и стартирай своя успешен онлайн бизнес!

Получи оферта

Предлагаме още