Копирайтинг услугите са свързани със създаването на уникални и професионално написани текстове. Те са съобразени с всички SEO изисквания и могат да се използват за реклама, онлайн публикации, уеб съдържание и др.

kopiraiting

Какво е копирайтинг?

Голяма част от хората, които не са запознати с услугата си мислят, че тя е свързана с копирането на текстове, но всъщност копирайтингът  представлява точно обратното. Той включва написването на 100% уникални авторски текстове, които се използват главно като съдържание в уебсайт или рекламни кампании.

Услугата се изразява в създаването на креативно съдържание, което привлича интереса на читателите и продава. Копирайтърите в нашата дигитална агенция притежават богат опит в професионалното писане, отразяващ се в лицата на всичките ни доволни клиенти.

Качествено съдържание за твоя уебсайт

Колко често ти се случва да останеш с впечатление, че даден бранд има лошо качество, само заради зле написания текст в сайта им? Част от собствениците на онлайн бизнеси залагат изцяло на дизайна в уебсайта си, оставяйки текстовата част на заден план, а това рано или късно води до неприятни последствия.

Не позволявай това да се случи с твоя бизнес и се довери на нашите професионални копирайтъри. Ние ще напишем цялото текстово съдържание за твоя сайт по креативен и приятен за четене начин, който ще задържи интереса на посетителите му и ще доведе до повече продажби.

kopiraiting
kopiraiting

SEO копирайтинг

SEO копирайтингът се изразява главно в създаването на полезно уеб или блог съдържание по предварително зададени ключови думи. Услугата е фокусирана върху написването на 100% уникални текстове, които са съобразени с всички SEO изисквания.

Този вид копирайтинг също е много важен за всеки онлайн бизнес, защото е част от процеса на SEO оптимизация, и освен че помага за повишаването на трафика в сайта ти, той дава и полезна информация на посетителите в него.

Копирайтинг услуги – запознай се с базовите ни цени и разбери повече за услугата

Избери подходящата услуга за теб

Продуктови описания

от8

лв. /100 думи

100% уникалност
съобразени със визията и стила на сайта
до 250 описания/ месец
до 3 ключови думи
подканващи към покупка

Вземи

SEO копирайтинг

от10

лв. /100 думи

100% уникалност
съобразен със визията и стила на сайта
SEO оптимизирани
форматиране на текста
текст по ключови думи

Вземи

Съдържание за сайт

от15

лв. /100 думи

SEO съобразени текстове
висока рекламна стойност
100% уникалност
употреба на ключови думи
атрактивен изказ
съобразени с дизайна

Вземи

ПР съдържание

от15

лв. /100 думи

100% уникални
висока рекламна стойност
подготвени за медийни публикации
форматирани според изискванията

Вземи

Копирайтинг услуги - за какво са необходими?

Блог съдържание

Копирайтинг услугите са много популярни при поддържането на активен блог с интересно съдържание. С тях можеш да си гарантираш ежеседмични публикации, които ще развият блога ти и ще привлекат допълнителен трафик към твоя сайт.

Уеб съдържание

Освен атрактивен уеб дизайн, всеки професионален сайт има и качествено текстово съдържание. С помощта на нашите копирайтинг услуги, сайтът ти ще се отличи от тези на конкурентите ти и ще привлече повече нови клиенти. Свържи се с нас сега и разбери повече.

Рекламно съдържание

Рекламата е най-силното средство за популяризирането на всеки бизнес, затова е важно текстовете в нея да са създадени от опитен и креативен копирайтър, който ще проучи аудиторията и ще успее да предаде посланието по завладяващ начин.

Копирайтинг услуги - Как ще подобрят бизнеса ти?

Копирайтинг услугите са едно успешно средство за ангажиране на аудиторията, чрез предоставяне на ценна информация, която ги предразполага към покупката на рекламираните продукти или услуги. Въпреки че често бива оставян на заден план, копирайтингът има главна роля в представянето на всяка рекламна кампания и в нивото на нейното качество. Използвайки този вид дигитални услуги, ти си гарантираш, че текстовете в сайта и рекламните ти кампании ще са написано професионално и ще имат висока маркетингова стойност.

Запознай се с нашите условия

Условия на поръчка

Предлагаме всички копирайтинг услуги и на английски език. Цените се определят спрямо вида съдържание и обема думи. Свържи се с нас за повече информация и индивидуална оферта.

За поръчка на всички видове копирайтинг услуги е необходимо да ни изпратиш подробно задание и критерии, по които трябва да бъде написан текстът. Това включва приблизителен обем думи, изисквания за структурата на текста (ако има такива), предоставяне на желаните ключови думи и насоки за стила на текста.

Клиентите, които желаят да подпишат договор за извършване на услугата предплащат 50% от договорената цена преди стартирането на работа и останалите 50% в 5 дневен срок след получаване на финализирания вид на заданието. Предоставянето на копирайтинг услуги на клиенти, които не желаят да подпишат договор, се случва след пълното предплащане на договорената цена.

Срок на изработка

Срокът за изпълнение на заданието зависи предимно от неговите естество и обем, но стандартно се финализира между 7 и 14 работни дни.

За експресни поръчки се доплаща по 5% от договорената цена за всеки съкратен ден от предварително зададения срок.

Екипът ни започва работа по създаването на поръчаните от теб текстове, след заплащане на договорената цена и след получаване всичките ти изисквания.

Свържи се с нас сега и изстреляй бизнеса си на още по-високо ниво!

Изпрати запитване

Предлагаме още