Линк билдингът се изпълнява в допълнение към услугата - SEO оптимизация. С него сайтът ти ще се свърже с други, които имат вече изграден авторитет и по този начин, той също ще попадне в тази група. Това от своя страна ще подобри позициите му в търсачките и ще повиши неговия рейтинг.

link building

Какво е линк билдинг?

Линк билдинг е дигитална услуга, която изгражда мрежа от разнообразни линкове, водещи към твоя сайт. Освен съдържанието и ключовите думи в него, търсачките отчитат и рейтинга на домейна му. Колкото по-висок е той, толкова по авторитетен е сайта спрямо алгоритмите на Google.

Когато изработката на даден уебсайт приключи, първоначално той и домейнът му ще имат много слаби позиции и авторитет в търсачките, защото ще са съвсем нови за тях. Експертите в нашата дигитална агенция са наясно с всички доказани техники за онлайн развитие и ще подберат най-качествените сайтове, с които да свържат твоя, а това от своя страна ще повиши рейтинга и позициите му в Google.

С какъвто се хванеш, такъв ставаш

Освен известна българска поговорка това е и един от главните принципи за групиране в търсачки като Google. Само 1 линк от високоавторитетен сайт върши по-добра работа от 100 линка, идващи от сайтове с по-нисък авторитет. Затова е и много важно с кои точно е свързан твоя.

Довери тази отговорност на нас и ние ще проучим детайлно всички подходящи възможности за линк билдинг в твоята сфера на дейност и ще договорим най-добрите условия за изпълнение, съобразени с големината на бюджета ти.


Как линк билдингът ще помогне на бизнеса ти?

Качественият линк билдинг ще повиши популярността на бизнеса ти и ще съдейства за привличането на повече клиенти. Освен че услугата е допълнение към процеса на SEO оптимизация и ще помогне за по-доброто класиране на сайта ти в Google, тя е и много полезна за повишаване на разпознаваемостта на твоята марка. Колкото по-често брандът ти бива споменаван в сайтове с висок трафик – толкова повече хора имат възможността да научат за него.

Линк билдинг – запознай се с базовите ни цени и разбери повече за услугата

Избери пакета за теб

1 малка медия – цена, започваща от 250лв.

Публикация с dofollow линк в малка медия, имаща трафик от 1000 до 5000 посетители месечно. Цената включва и написването на съдържанието.

1 популярна медия – цена, започваща от 450лв.

Публикация в авторитетна медия, която набира все повече популярност. В цената са включени и копирайтинг услуги за написване на съдържанието.

1 голяма медия - цена, започваща от 800лв.

Публикация в някоя от най-големите и авторитетни онлайн медии в България с постоянен месечен трафик, надвишаващ 30 000 посетители. 

3 популярни медии – цена, започваща от 900 лв.

ПР или блог публикация с dofollow линк в 3 популярни и авторитетни български медии. В цената е включено и създаването на съдържание спрямо изискванията и различните критерии за публикация на всяка онлайн медия.

3 големи медии – цена, започваща от 2000лв.

Публикация с dofollow линк в 3 от най-големите български онлайн медии. Цената включва написване на съдържанието, форматиране спрямо изискванията на медиите, а също и дизайн на 3 брандирани изображения.

Нишов линк билдинг - цена по договаряне

Нишовият линк билдинг свързва сайта ти с други, които също се намират в сферата на твоя бизнес. Цената зависи главно от естеството на нишата и може да стане ясна само след извършване на предварително проучване.

Как работи линк билдингът?

Представи си следната ситуация: имаш нужда от лекар и търсиш най-добрия в сферата на заболяването ти. Молиш хората около теб да ти дадат препоръка за подходящ и хигиенистката в офиса ти дава име и контакт. В този момент обаче идва собственикът на компанията и той също ти дава контакт на неговия лекар. На коя от двете препоръки ще се довериш?

Разбира се, че на тази, дадена от човек с по-висок авторитет. На същия принцип се базира и услугата линк билдинг. Колкото по-висок е авторитета на сайта, който пуска връзка (линк) към твоя – толкова по-добро е и качеството на връзката. Ако повече авторитетни сайтове пуснат линк към твоя, търсачките ще разпознаят и него като такъв.

Запознай се с нашите условия

Условия на поръчка

Създаването на ПР или блог съдържание за линк билдинг и неговото последващо публикуване отнема между 3 и 7 работни дни.

Публикуването на готов текст, организиран от страна на клиента се случва в срок от 3 работни дни. 

Всички онлайн медии, които използваме за линк билдинг, имат висок авторитет и са част от престижния списък на Google News.

Срок на изработка

Работата по всички линк билдинг проекти стартира след предплащане на пълната стойност на услугата.

При подписването на договор за ежемесечно изпълнение на линк билдинг услуги, получаваш намаление в размер между 10% и 20% от крайната цена.

Създаването и публикуването на ПР или блог съдържание с цел линк билдинг за повече от 3 кампании месечно, се разглежда с приоритет и се изпълнява в по-кратък срок.

Свържи се с нас сега и изстреляй бизнеса си на още по-високо ниво!

Изпрати запитване

Предлагаме още