Последните няколко години онлайн мрежите се превръщат във все по-голям източник на нови клиенти. Искаш ли те да дойдат и при теб? Свържи се с нас сега и развий бизнеса си още повече с качествена поддръжка на социалните мрежи.

sotsialni mrezhi

Защо социалните мрежи са толкова важни?

Бизнес страниците и акаунтите в мрежи като Facebook, Instagram и др. са едни от първите места, които хората посещават преди да направят поръчка или запитване за услуга. Главната причина за това, е че могат да разберат повече информация за предлаганите продукти, а също и да видят отзиви от предишни клиенти.

Това до голяма степен влияе на решението им дали да се доверят точно на този бранд или не. Какво ще бъде то обаче, зависи изцяло от нивото на поддръжка и развитие на страницата.

Превърни последователите си в клиенти

Едно от много предимства на развитите страници в социалните мрежи, е че ти предоставят отличната възможност да промотираш продуктите или услугите си пред голяма аудитория, която има интерес от тях.

Повечето собственици с разработени страници в социалните мрежи отчитат, че между 15% и 25% от последователите им са се превърнали в клиенти. Показано в цифри, ако една страница е поддържана качествено и достигне 20 000 последователи, между 3 000 и 5 000 от тях в даден етап ще се превърнат в лоялни клиенти на марката.

sotsialni-mrezhi
sotsialni-mrezhi

Стартирай още днес

Качествената поддръжка на социални мрежи със сигурност ще ти донесе положителни резултати, а хубавото е, че никога не е късно да започнеш. Маркетолозите в нашата дигитална агенция ще изградят качествена аудитория за твоя бранд и ще популяризират страниците ти с ежедневна активност и атрактивно съдържание.

Ние ще направим цялостно проучване на аудиторията ти, което ще ни помогне да съставим работеща стратегия за развитие. С резултатите от него ще разберем в кои часове последователите ти са най-активни на ежеседмична база. Така ще знаем кога е най-подходящото време за публикации, гарантирайки максималния ефект от тях.

Поддръжка на социални мрежи - запознайте се с базовите ни пакетни цени и разбери повече за услугата

Избери подходящия месечен пакет за теб

Нов бранд

от100

лв./ м.

3 поста седмично
Копирайтинг услуги
Хаштаг подбор
Графичен дизайн
Провеждане на игри
Настройка на реклами

Вземи

Супер старт

от150

лв./ м.

5 поста седмично
Копирайтинг услуги
Хаштаг подбор
Графичен дизайн
Провеждане на игри
Настройка на реклами

Вземи

Про

от250

лв.

10 поста седмично
Хаштаг подбор
Копирайтинг услуги
Провеждане на игри
Настройка на реклами
Графичен дизайн

Вземи

Мастър

от350

лв./ м.

15 поста седмично
Хаштаг подбор
Копирайтинг услуги
Графичен дизайн
Провеждане на игри
Настройка на реклами

Вземи

Какво още предлагаме?

За поддръжката на всяка втора социална мрежа на същия бизнес получаваш 50% отстъпка от цената на пакета. Това означава, че ако избереш пакет за поддръжка на Фейсбук страница от 250лв. и поръчаш същия за друга социална мрежа, например Инстаграм акаунт, общата месечна такса ще бъде 375лв. и за двете мрежи.

За пакетите „Про“ и „Мастър“ организираме игри/ промоции и правим допълнителни рекламни изображения за тях (до 3 изображения). В цената е предвидена до 1 игра/промоция на месец.

Условия на плащане и често задавани въпроси

Посочените цени за поддръжка на социални мрежи не включват рекламен бюджет. Той се заплаща отделно от клиента, директно към използваната социална платформа.

В пакетите за поддръжка на социални мрежи от 250лв. и 350лв. е включена безплатна настройка на реклами, само ако съдържанието за тях бъде предоставено от клиента. В случай, че е необходимо ние да го изготвим или то не е предоставено в нужния формат, се заплаща допълнителна цена от 30лв. на час за неговата изработка/ редакция.

Всички услуги се предплащат преди стартирането на работа.

Свържи се с нас сега и изстреляй бизнеса си на още по-високо ниво!

Изпрати запитване

Предлагаме още