От време на време бъркаш по някоя буква или ти се струва, че текстовете ти не звучат достатъчно добре? Изпрати ни ги и ние ще поправим всички грешки и неточности в тях.

redaktorska deinost

Корекция на текст

Корекцията е свързана само с поправянето на правописни, граматически и пунктуационни грешки. Тя е подходяща за добре звучащи текстове, които имат нужда единствено от финално шлифоване.

Нейната цена е сравнително по-ниска от тази на редакцията, защото не включва промяна на словореда в изреченията и пренаписването на част от тях.

Редактиране на текст

Редакцията включва всички части на коректорската дейност (поправка на правопис, граматика и пунктуация), а също така и промяна на словореда с цел избягване на повторения и по-добра четимост.

Услугата се използва предимно за редактиране на текстове, които съдържат полезна информация, но са написани с лошо качество. Това понякога изисква пълно пренаписване на някои от изреченията в тях, затова и цената е по-висока от тази за извършването на корекции.

redaktorska-deinost

Качествена обработка на всякакъв вид текст

По данни от ежегодната българска кампания “Бъди грамотен” става ясно, че само 20% от сънародниците ни могат да решат тест за правопис без нито една грешка. Това означава, че останалите 80% от обществото допускат от дребни до сериозни грешки при писане.

Ако и ти понякога се чудиш, къде да поставиш запетаята или се двоумиш дали текстът ти звучи добре, винаги можеш да се довериш на редакторите в нашата дигитална агенция и да го изпратиш за корекции.

Редактиране на текст – запознай се с базовите ни цени и разбери повече за услугата

Преглед от редактор - Защо това е важно за всеки сайт или реклама?

Въпреки че много хора подценяват силата на редакцията, тя често определя начина, по който потребителите гледат на определен продукт или услуга. Това е така, защото, ако съдържанието в тях е написано неграмотно, то повечето хора ще приемат, че качеството на продаваните продукти е също толкова ниско. И имат право.

Всеки собственик на бизнес, който уважава труда си и цели развитие, не би позволил липсата на редактор да понижава репутацията му на пазара. Представи своите продукти или услуги в най-добра светлина, като се възползваш от нашите експерти в копирайтинга и редакцията, които ще създадат текстове на професионално ниво за твоите рекламни кампании и уебсайт.

Избери най-подходящата услуга за теб

Корекция неспециализиран текст

от10

лв./ стр.

пунктуация
до 10 стр. на ден
правопис
граматика
изказ
четимост

Вземи

Корекция специализиран текст

от15

лв./ стр.

пунктуация
до 10 стр. на ден
правопис
граматика
изказ
четимост

Вземи

Редакция неспециализиран текст

от15

лв./ стр.

пунктуация
до 10 стр. на ден
правопис
граматика
изказ
четимост

Вземи

Редакция специализиран текст

от20

лв./ стр.

пунктуация
до 10 стр. на ден
правопис
граматика
изказ
четимост

Вземи

Условия за поръчка и често задавани въпроси

Цената за редакция или корекция на текст е за 1 стандартна страница от 1800 символа.

Изпълнението на услугата започва след получаване на всички текстови файлове и 50% авансово плащане от крайната стойност на поръчката. Останалите 50% се заплащат след финализиране на заданието. При предплащане на пълната стойност на услугата получаваш 5% намаление от цената.

Изпълнението на услугата за неспециализирани текстове започва в срок до 5 работни дни с дневен работен обем – 10 страници. За експресни поръчки има процентово увеличение между 5% и 20% върху крайната цена в зависимост от съкратения срок.

За специализирани текстове се приемат теми на академично ниво, които имат специфична терминология и изискват проучване. Изпълнението на услугата за тях стартира в срок до 7 работни дни с дневен работен обем – 10 страници. Експресните поръчки имат процентово увеличение между 5% и 20% върху крайната цена в зависимост от съкратения срок и увеличения дневен работен обем.

Свържи се с нас сега и изстреляй бизнеса си на още по-високо ниво!

Изпрати запитване

Предлагаме още