Грабни вниманието на потребителите и повиши продажбите си с впечатляващи рекламни видеа. Видео съдържанието е подходящо за абсолютно всеки тип бизнес и дава изключително добри резултати.

Видео маркетинг

Видео маркетингът е един от най-успешните методи за реклама, затова е и толкова разпространен. С него ще успееш да привлечеш вниманието на потребителите и да ги накараш да направят поръчка само за няколко секунди. Как става това?

Човешкият мозък приема и обработва над 90% от съдържанието в клиповете, използвайки само 30% от функциите си. В сравнение с текстовото съдържание, от което се възприемат максимум 20% и то за няколко минути четене (над 80% натоварване на мозъка), видео рекламата дава много по-бързи и качествени резултати.

Анимирани видеа

Анимираните рекламни видеа също дават високи резултати в маркетинг кампаниите, защото са уникални, креативни и обвързват зрителите емоционално. Те се възприемат от мозъка дори по-бързо от стандартните видеа, защото при тях детайлите в образа на анимациите са опростени и това му позволява да се фокусира главно върху посланието, което носят.

Мислиш, че е крайно време да впечатлиш аудиторията си с нещо ново и интересно, което да засили продажбите ти? Поръчай изработката на професионално анимирано видео и постигни целта си.

Видео обработка

Обработката е финалната стъпка в процеса на създаване на рекламни видеа. Много често тя отнема двойно повече време от заснемането, защото от нея зависят ефектът и качеството на цялото видео.

Искаш да повишиш нивото на кампаниите си и да постигнеш по-добри резултати? Свържи се с нас и направи запитване за видео реклама още сега.

Предлагаме още

Довери ни се, ние ще отговорим на очакванията ти

Изпрати запитване