Използвай професионална видео реклама и грабни вниманието на потребителите си с интересни и впечатляващи рекламни видеа.

video reklama

Видео маркетинг

Видео маркетингът е един от най-успешните методи за реклама, затова е и толкова разпространен. С него ще успееш да привлечеш вниманието на потребителите и ще ги предразположиш към направата на поръчка само за няколко секунди. Как става това?

Човешкият мозък приема и обработва за секунди над 90% от съдържанието в клиповете, използвайки само 30% от функциите си. В сравнение с текстовото съдържание, от което се възприемат максимум 20% и то за няколко минути четене (над 60% повече натоварване на мозъка), видео рекламата прави информацията много по-достъпна и лесна за възприемане, което дава и  по-добри крайни резултати.

Анимирани видеа

Анимираните рекламни видеа също дават високи резултати при маркетинг кампаниите, защото са уникални, креативни и обвързват зрителите емоционално. Те се възприемат от мозъка дори по-бързо от обикновените видеа, защото при тях детайлите в образа на анимациите са опростени и това му позволява да се фокусира главно върху посланието, което носят.

Мислиш, че е крайно време да впечатлиш аудиторията си с нещо ново и интересно, което да засили продажбите ти? Поръчай изработката на професионално анимирано видео и постигни целта си.

video-reklama
video-reklama

Видео обработка

Обработката е финалната стъпка в процеса на създаване на рекламни видеа. Много често тя отнема двойно и дори тройно повече време от това за заснемането, защото от нея зависи начинът, по който ще изглежда цялото видео.

По време на монтажа могат да бъдат добавени различни видове ефекти, озвучаване, музика и моушън графики, които ще направят видеото още по-интересно и влиятелно за зрителите.

Видео реклама – запознай се с базовите ни цени и разбери повече за услугата

Какво ще е видеото днес?

Заснемане с дрон - цена от 199 лв./ ч.

Цената е на час и включва заснемане на видео с 4К резолюция, предаване на сурови материали, пилот, до 4 часа последващ видео монтаж и до 5 снимки с принт качество.

Рекламно видео - цена от 180 лв./ ч.

В цената са включени заснемане на видео с 4К резолюция, до 4 часа последващ видео монтаж, режисура, оборудване, изготвяне и представяне на концепция за снимки.

2D анимация - цена от 99 лв./ ч.

Посоченото заплащане за изработка на видеото е на час и включва изграждане на концепция, моушън графики, дизайн на вектори, анимиране и  озвучаване от специалист. 

Видео монтаж - цена от 89 лв./ ч.

Видео монтаж и обработка на сурови материали по зададена от клиента концепция. За изграждане на концепция от нас се доплаща допълнителна цена на стойност 50лв.

Видео реклама - получи индивидуална оферта за твоя проект

Зад всяка видео реклама стоят креативни идеи, часове труд, подходяща техника и екип от професионалисти, които съчетават своите умения и опит, за да създадат влиятелно съдържание за твоя бизнес. Защото всички видеа са уникални, за направата им много често са необходими различни видове техника и работните часове могат да варират в големи диапазони.

Свържи се с нас сега и ни разкажи за идеята си, а ние ще ти предложим персонална оферта с точна цена за нейното осъществяване.

video-reklama

Допълнителни услуги с цени по договаряне

Войсоувър (озвучаване)

Войсоувърът е професионално озвучаване на видеа с един или повече гласове. Те могат да бъдат неограничен брой мъжки, женски или детски в зависимост от необходимостта. Цената на услугата се определя от броя и видовете гласове, които ще озвучават видеото и също от мястото на тяхното излъчване. Услугата може да бъде използвана и за радио реклама.

Наем на видео техника

Ако вече имаш необходимия екип за изпълнението на проекта и ти трябва само професионално видео оборудване – ние можем да ти го предложим. Разполагаме с пълен комплект качествена снимачна техника, която отдаваме и под наем. Минималният период за наем е 24 часа, а цената се определя  на база наетите компоненти и желаният период за употреба.

Изготвяне на сценарий

Въпреки че е често подценяван, сценарият е един от най-важните елементи при създаването на видеа, включващи актьорска игра. Той е “душата” на всяка реклама и без него крайният резултат би бил само професионално заснети кадри на красиви лица пред хубав фон. Нашите експерти боравят умело с думите и създават сценарии с висока стойност и съобразен с аудиторията изказ.

Запознай се с нашите условия

Условия на поръчка

Преди стартирането на проекта подписваме договор с клиента и се заплащат 50% от договорената сума. Останалите 50% се заплащат в срок до 5 работни дни след изпращането на финалния резултат от наша страна.

Посочените цени за видео реклама са само за представените единични услуги. Клиентите, които имат нужда от пакетно изпълнение, ще получат индивидуална оферта с процентово намаление.

Предоставянето на услуги за видео реклама без предварително подписване на договор е възможно само след пълното предплащане на  договорената сума.

Срок на изработка

Срокът за изпълнение на заданието зависи от изискванията на клиента за видео реклама, но проектите се финализират главно за период между 7 и 30 календарни дни. 

Експресните поръчки на услугата имат по 5% оскъпяване от договорената цена за всеки съкратен ден от първоначално зададения срок.

Работата по проекта започва от наша страна след получаването на всички изисквания и детайли за рекламата от страна на клиента и след заплащане на договорената сума.

Свържи се с нас сега и изстреляй бизнеса си на още по-високо ниво!

Изпрати запитване

Предлагаме още