Използвай имейл маркетинг и изгради връзка с клиентите си, като ги държиш информирани за всички събития, възможности или промоции, които бизнесът ти предлага.

email-marketing

Превърни посетителите на сайта си в лоялни клиенти

Имейл маркетингът е една много полезна услуга, с която ще удвоиш продажбите си и ще успееш да превърнеш в клиенти голям процент от посетителите в сайта ти. Тя се изразява в периодичното изпращане на професионално написани рекламни имейли с информация, която би представлявала интерес за тях.

Например такива могат да бъдат седмичните или месечни промоции, тайни промо кодове, промени в условията за ползване, известия за нови продукти и т.н.

В какво се изразява услугата?

В основата на имейл маркетинга стои професионалното създаване на текстово и визуално имейл съдържание с рекламна цел. Специфичното в услугата обаче е тънката граница между изпращането на мейли с полезна информация и заливането на потребителите с неприятен спам. Това е и една от главните причини, защо имейл маркетингът е препоръчително да се прави само от професионалисти.

Услугата се изразява в качественото поднасяне на рекламна информация, така че тя да повлияе положително на читателите и в последствие да доведе до направата на поръчка.

email-marketing
email-marketing

До 4000% възвръщаемост на инвестицията

По последна информация от DMA – Асоциацията за Данни и Маркетинг, се открива, че възвръщаемостта от всеки инвестиран $1 в услугата може да донесе от 1000% до 4000% печалба. Освен че ще повиши в пъти продажбите ти, имейл маркетингът ще ти помогне да изградиш връзка с клиентите си, което от своя страна ще стимулира лоялността им към марката.

Експертите в нашата дигитална агенция използват необходимите инструменти за проследяване на резултатите от изпълнените кампании, което им позволява да подобряват представянето на всяка следваща.

Имейл маркетинг – запознайте се с базовите ни пакетни цени и разбери повече за услугата

Избери пакета за теб

Малък бизнес

от300

лв./ м.

3 000 абонати
до 3 кампании
копирайтинг
графичен дизайн
отчет с резултатите
анализ на постиженията
консултация до 1 час

Вземи

Среден бизнес

от400

лв./ м.

5 000 абонати
до 3 кампании
графичен дизайн
копирайтинг
отчет с резултатите
анализ на постиженията
консултация до 1 час

Вземи

Голям бизнес

от500

лв./ м.

10 000 абонати
до 5 кампании
копирайтинг
графичен дизайн
отчет с резултатите
анализ на постиженията
консултация до 1 час

Вземи

Маркет лидер

от600+

лв./ м.

20 000 + абонати
копирайтинг
графичен дизайн
неограничен брой кампании
отчет с резултатите
анализ на постиженията
консултация до 2 часа

Вземи

Имейл маркетинг - Как се определя цената?

Брой изпратени имейли

Стандартната цена за един изпратен имейл от кампания е 0,10 лева, а минималният брой абонати, на които ще бъдат изпратени имейлите е 3000. С увеличаването на броя абонати, цената  за изпратен имейл намалява.

Копирайтинг/ Текстова част

Услугата включва и създаването на текстовото съдържание в имейлите. Нашите експерти имат развити умения в писането на професионални текстове, които въздействат положително на читателите и повишават продажбите.

Дизайн и графики

Дизайнът финализира професионална визия на имейл маркетинг кампанията. Той е главната причина имейлите ти да се открояват от останалите и да задържат вниманието на получателите. Индивидуалната цена за дизайн е 20лв.

Как услугата имейл маркетинг ще помогне на бизнеса ти?

Имейл маркетингът със сигурност не е най-сложната или скъпоплатена услуга в дигиталния маркетинг, но въпреки това с нея много хора са успели да направят бизнесите си по-успешни. Всеки собственик иска да увеличи приходите си максимално, влагайки минимални инвестиции и  подобно на услугата, гроут хакинг – имейл маркетингът също е много подходящ за това. Освен директните известия за намаления или нови продукти, които дава на клиентите ти, той има и още много полезни приложения.

Използвайки имейл маркетинг ще успееш да увеличиш трафика към сайта си, като предоставяш удобен линк към него в съобщенията към абонатите си. Също имейл комуникацията е предпочитана от много хора за разлика от телефонните обаждания, които често ги притесняват. По този начин си гарантираш, че по-голяма част от клиентите ти ще обърнат внимание на информацията, която им предоставяш, и то за много по-малко пари в сравнение с таксите в кол центровете.

Повече лоялни клиенти

Повече печалби

Завърнали се клиенти

Възвръщаемост на инвестицията

Запознай се с нашите условия

Условия на поръчка

Дългосрочното изпълнение на услугата стартира след подписване на договор с клиента. Цената за всеки месец се предплаща.

При изпълнението на еднократни имейл маркетинг кампании не е необходимо подписването на договор. Цената се предплаща преди стартирането на работа.

✓ При абонамент за 3 месеца получаваш 5% намаление от крайната цена на услугата.

✓ При абонамент за 6 месеца получаваш 10% намаление от крайната цена на услугата.

✓ При абонамент за 12 месеца получаваш 20% намаление от крайната цена на услугата.

Цената се предплаща за целия абонаментен период.

Срок на изработка

Създаването на всички файлове за имейл маркетинг кампания отнема до 1 седмица след предоставяне на пълната необходима информация от страна на клиента и се счита за старт на месечната работа. След това имейлите се изпращат по договореното с клиента разпределение.

Можем да гарантираме постигането на големи резултати след минимум 3 поредни месеци с активни имейл маркетинг кампании.

Работата по абонаментните програми се извършва на базата на предварително договорено с клиента разпределение.

Свържи се с нас сега и изстреляй бизнеса си на още по-високо ниво!

Изпрати запитване

Предлагаме още