Изгради връзка с клиентите си и ги дръж информирани за всички събития, възможности или промоции, които бизнесът ти предлага.

Превърни клиентите си в лоялни фенове на марката

Имейл маркетингът е една много полезна услуга, с която ще удвоиш продажбите си и ще успееш да задържиш по-голям процент клиенти.

Тя се изразява в периодичното изпращане на професионално написани рекламни имейли с информация, която представлява интерес за клиентите. Такива могат да бъдат месечните промоции, промени в условията за ползване, изветия за нови продукти и тн.

Имейл маркетинг – повече за услугата

Писането на професионални мейли с рекламна цел е в основата на имейл маркетинга. Специфичното в услугата е тънката граница между изпращането на мейли с полезно съдържание и неприятен спам. Това е и причината да се изпълнява предимно от професионалисти.

Тя се изразява в качественото поднасяне на рекламна информация, така че тя да повлияе положително на читателите и в последствие да доведе до обвързване с марката и повече продажби.

От 1000% до 4000% възвръщаемост на инвестицията

По последна информация от DMA – Асоциацията за данни и маркетинг се открива, че възвръщаемостта от всеки инвестиран $1 в услугата може да достигне 4000% печалба.

Освен че ще повиши в пъти продажбите ти, имейл маркетингът ще помогне и за изграждането на връзка с клиентите, което ще стимулира лоялността им към марката.

Нашите експерти използват всички необходими инструменти за проследяването на резултатите от всяка кампания, което им позволява да оформят съдържанието в следващите спрямо реакции на получателите.

Предлагаме още

Довери ни се, ние ще отговорим на очакванията ти

Изпрати запитване