Това е една сравнително нова услуга в дигиталния маркетинг, създадена за да помогне на новостартиращите бизнеси да се развият възможно най-бързо, инвестирайки минимални средства.

Бюджетни кампании с добри резултати

Growth Hacking (в превод от английски език “Хак в развитието”) съществува като услуга в дигиталния маркетинг от 2010 година, но става популярна чак през 2017-та. Тя се използва предимно за развитието на стартъп компании с по-малък бюджет за реклама.

Услугата е свързана с намирането на алтернативни рекламни методи на възможно най-ниски цени, които ще дадат положителни резултати в развитието на бранда.

Защо услугата е подходяща за новостартиращи компании?

Стартирането на нов бизнес изисква много голяма финансова инвестиция и освен ако собствениците нямат инвеститор, първите месеци от началото на дейността са сравнително по-трудни.

Това се случва, защото марката веднага трябва да започне генерирането на приходи, които да заплатят месечните възнаграждения на служителите, а това става трудно, когато много малко хора знаят за съществуването ѝ. Използвайки Growth hacking, бизнесите ще повишат популярността си още в началото и този период ще премине по-лесно за тях.

Как услугата Growth hacking ще развие бизнеса ти?

Базирана на възможно най-евтини, но ефективни методи за реклама услугата Growth hacking ще помогне за популяризирането на бизнеса ти и за привличането на нови клиенти още в самото начало от стартирането на дейността.

Това става предимно чрез алтернативни и креативни методи, включващи висока активност в социалните мрежи и по-нестандартни рекламни кампании. Всяка Growth hacking стратегия е уникална и е създадена изцяло за нуждите на конкретния бизнес.

Предлагаме още

Довери ни се, ние ще отговорим на очакванията ти

Изпрати запитване