Гроут хакинг е една сравнително нова услуга в дигиталния маркетинг, създадена за да помогне на новостартиращите бизнеси да се развият възможно най-бързо, инвестирайки минимални средства.

growth hacking

Бюджетни кампании с добри резултати

Гроут хакинг (в превод от английски език “Growth Hacking – Хак на развитието”) съществува като услуга в дигиталния маркетинг от 2010 година, но става популярна чак през 2017-та. Тя се използва предимно за развитието на стартъп компании с по-малък бюджет за реклама.

Услугата е свързана с намирането на алтернативни рекламни методи на възможно най-ниски цени, които ще дадат положителни резултати в развитието на бранда.

Защо услугата е подходяща за стартъп компании?

Стартирането на нов бизнес винаги е обвързано с големи финансови инвестиции и освен ако собствениците нямат инвеститор или не финансират проекта си със собствени средства, първите месеци от началото на дейността могат да се окажат сравнително трудни.

Това се случва, защото е почти невъзможно брандът веднага да започне генерирането на високи приходи, когато много малко хора знаят за неговото съществуване. Използвайки гроут хакинг, бизнесите започват повишаването на популярността си бързо след стартирането, дори и да нямат голям рекламен бюджет.

growth-hacking
growth-hacking

Как услугата гроут хакинг ще развие бизнеса ти?

Базирана на възможно най-евтини, но ефективни методи за реклама, услугата ще помогне за популяризирането на бизнеса ти и за привличането на нови клиенти още в самото начало.

Това става предимно чрез алтернативни и креативни методи, включващи висока активност в социалните мрежи и по-нестандартни рекламни кампании. Всяка стратегия е уникална и е създадена изцяло за нуждите на конкретния бизнес.

Гроут хакинг – виж цената и разбери повече за услугата

Гроут хакинг проучване - 200лв.

Гроут хакинг проучването е първата стъпка, която се извършва при изпълняването на услугата. За да бъдем максимално точни в работата си, ни е необходимо да сме предварително запознати с бизнеса ти и да знаем какъв е приблизителният месечен бюджет, който можеш да отделиш за услугата.

На базата на тази информация ние ще изготвим персонализирана гроут хакинг стратегия за теб. При различните пазарни дейности са различни и маркетинговите подходи, които биха довели до положителен резултат в развитието, затова проучването ще ни помогне да създадем най-добрата стратегия за твоя бизнес.

growth hacking

Как услугата ще помогне на бизнеса ти?

Развитие в социалните мрежи

Допълнителен трафик

Разпознаваемост на бранда

Повишаване на продажбите

Запознай се с нашите условия

Условия на поръчка

Екипът ни започва работа върху проучването след получаването на необходимата за него предварителна информация от теб. Услугата се предплаща.

Клиентите, които решат, че ще използват нашите услуги и за изпълняване на стратегията, получават 20% намаление от нейната цена. Стартираме работата по проекта след подписването на договор.

Срок на изработка

Стандартният срок за изпълнение на услугата е 7 работни дни след получаване на заплащането за нея и след предоставянето на нужната информация от страна на клиента.

Срокът за експресно изпълняване на услугата е 3 работни дни, започващ след получаване на заплащането за нея и след предоставянето на необходимата информация от страна на клиента. Услугата има 30% увеличение от стандартната цена.

Свържи се с нас сега и изстреляй бизнеса си на още по-високо ниво!

Изпрати запитване

Предлагаме още