Изработка на сайт - Онлайн магазин „Баня Делукс“

Фирма “Вяра” ООД съществува от 2001 година и до днес непрестанно продължава да развива бизнеса си.

За да се разгърне още повече неговия потенциал, те се обърнаха към нас за изработка на онлайн магазин и бранд визия. Довериха ни се изцяло както за техническата разработка на сайта им, така и за създаването на тяхното лого. Разбира се, ние оправдахме техните очаквания и резултатите са налице. В разработката на проекта участваха – софтуерен инженер, SEO специалист, графичен и уеб дизайнер.

Повече за проекта

Започнахме с първоначална консултация и запознахме собствениците с процеса.

Подбрахме подходяща WordPress тема за нуждите на сайта им.

Изградихме го с правилна архитектура и интегрирахме допълнителни функционалности за лесна редакция на продукти и доставка с Еконт.

Извършихме начална SEO оптимизация, като въведохме коректни мета данни, повишихме скоростта на сайта, индексирахме ръчно основните му страници и го класирахме на първа позиция по бранд име.

Създадохме атрактивен дизайн, който подобрява потребителското изживяване в сайта. В процеса използвахме стокови и лични изображения, които обработихме, за да пасват със зададената цветова гама.

Написахме 100% уникални текстове, които публикувахме в авторитетни медии с цел линк билдинг.

Изработихме лого, което пасва на сайта и цветовата му гама. Можете да го видите при останалите ни проекти за лого дизайн, както и на сайта на онлайн магазин „Баня Делукс“.

Това, което виждаш ти харесва? Свържи се с нас сега и поръчай изработката на твоя сайт.