Изработка на сайт - Дентален кабинет „Arrisio Dental“

В Дентален кабинет „Arrisio Dental“ вярват, че красивата усмивка е пътя към постигането на личния и професионалния успех! На латински думата „Arrisio“ означава усмивка, затова са избрали точно нея за име на своя бранд.

С цел да бъдат по-лесно откриваеми онлайн от нови клиенти, те се обърнаха към нас за редизайн на сайт, което включваше цялостна промяна на архитектурата, визията и съдържанието на сайта. Те ни се довериха изцяло, а ние оправдахме техните очаквания. В разработката на проекта участваха – софтуерен инженер, SEO специалист, графичен/уеб дизайнер и копирайтър.

Повече за проекта

Започнахме с първоначална консултация и запознахме собствениците с целия процес и това, което той изисква.

Разработихме новия уебсайт с правилна архитектура и интегрирахме всички необходими функционалности.

Извършихме базова SEO оптимизация, като въведохме коректни мета данни, повишихме максимално скоростта на сайта и оптимизирахме цялото съдържание в него.

Създадохме атрактивен дизайн, който подобрява потребителското изживяване в сайта. В процеса подбрахме стокови и лични изображения, които обработихме, за да пасват със стила и зададената цветова гама.

Написахме 100% уникални текстове, които съобразихме изцяло със SEO изискванията на Google.

За да достигне сайта им до още по-богата аудитория, преведохме цялото съдържание на английски език и имплементирахме двуезична версия.

Това, което виждаш ти харесва? Свържи се с нас сега и поръчай изработката на твоя сайт.