Повиши популярността на бизнеса и услугите си с ежедневна активност в социалните мрежи и качествено развитие на страниците.

Защо социалните мрежи са толкова важни?

Бизнес акаунтите в мрежи като Facebook, Instagram, YouTube и др. са изключително важни за всеки бранд. Те са едно от първите места, които хората посещават преди да направят поръчка или запитване за услуга, защото там могат да видят част от вече завършените проекти, а също и отзивите от предишни клиенти.

Качественото развитие на социалните мрежи обвързва последователите с марката ти, а в последствие води и до намиране на нови клиенти.

Превърни последователите си в клиенти

Едно от много предимства на развитите страници и канали в социалните мрежи, е че предоставят отличната възможност да промотираш продуктите или услугите си пред голяма аудитория, която има интерес от тях.

Повечето собственици с разработени социални канали отчитат, че между 15% и 25% от последователите им са се превърнали в клиенти. Казано в цифри, ако една страница е развита качествено и достигне 20 000 последователи, между 3 000 и 5 000 от тях ще се превърнат в клиенти на марката.

С какво ще започнем?

Развитието на бизнес акаунтите в социалните мрежи със сигурност ще даде положителни резултати, а хубавото при тях, е че никога не е късно да започнеш. Маркетолозите в екипа ни ще изградят качествена аудитория за твоя бранд и ще популяризират страниците ти с ежедневна активност и атрактивно съдържание.

Ние ще направим цялостно проучване на аудиторията ти, което ще ни помогне да съставим работеща стратегия за развитие. С резултатите от него ще разберем в кои часове последователите ти са най-активни на ежеседмична база. Така ще знаем кога е най-подходящото време за публикации, гарантирайки максимален ефект от тях.

Предлагаме още

Довери ни се, ние ще отговорим на очакванията ти

Изпрати запитване