Класирай сайта си на първа страница в търсачки като Google и повиши своите продажби с професионална SEO оптимизация.

Какво е SEO оптимизация?

Съкратено от Search Engine Optimization, (в превод от английски език – Оптимизация в Онлайн Търсачките) услугата SEO  оптимизация помага на бизнеса ти да се класира на по-предна позиция за определени ключови думи в търсачки като Google.

Това е важно, защото над 90% от потребителите преглеждат предимно 1-ва и 2-ра страница и сайтовете, позиционирани на тях, отчитат най-висок трафик и процент продажби в сравнение с тези на по-задните.

Повече за процеса

SEO оптимизацията може да бъде кратък, дълъг или много дълъг процес, но със сигурност отнема минимум няколко месеца. Неговото времетраене зависи предимно от бюджета и желаните резултати.

За начало ще започнем с проучването на подходящи ключови думи за твоя сайт, а след това ще оптимизираме и съдържанието му, което ще повиши неговата позиция в търсачките.

Увеличи продажбите си тройно

Доказан факт, е че почти 70% от потребителите отиват в първите 3 сайта от показаните резултати в търсачките, а 50% от тях посещават първия. Ако сайтът ти е добре оптимизиран, по-голямата част от конкурентите ти няма да бъдат пречка за теб, защото е много вероятно клиентите въобще да не разберат за тях.

Това прави SEO оптимизацията толкова важна и скъпа услуга, имаща силата да изстреля бизнеса ти на ново по-високо ниво.

Предлагаме още

Довери ни се, ние ще отговорим на очакванията ти

Изпрати запитване