Свържи уебсайта си с други, които имат изграден авторитет в сферата на бизнеса ти и търсачките ще го индексират в тяхната група на престиж. Линк билдингът е допълнение към SEO оптимизацията.

Какво представлява линк билдингът?

Линк билдинг е дигитална услуга, която свързва бизнеси от една и съща сфера и им помага да се оптимизират по-добре. Освен с ключови думи търсачките работят и с групи, които също имат определен ранг.

Например, ако кандидатстваш за работа на престижна позиция и 10 твои приятели, работещи на същата позиция, се обадят на управителя и те препоръчат шансовете да те наеме скачат до небето. Ако обаче, вместо тях се обади някоя камериерка и даде препоръка за теб, тя става нерелевантна и дори намалява възможностите ти. На този принцип работи и линк билдингът.

С какъвто се обвържеш, такъв ставаш

Освен известна българска поговорка, това е и един от главните принципи за групиране в търсачки като Google. Само 1 линк във високоавторитетен сайт върши по-добра работа от 100 линка в такива с по-ниско качество. Затова е и много важно с какви сайтове ще обвържеш твоя.

Довери тази отговорност на нас и ние ще проучим детайлно всички подходящи възможности за линк билдинг в твоята сфера на дейност и ще договорим най-добрите условия за изпълнение, съобразено с големината на бюджета ти.


Как линк билдингът ще помогне на бизнеса ти?

Освен че услугата е допълнение към процеса на SEO оптимизация и ще помогне за по-добро класиране в Google, тя ще свърже сайта ти с други от същата сфера, което от своя страна ще помогне за индексирането му в тяхната група на престиж.

Качественият линк билдинг ще повиши популярността на бизнеса ти и ще съдейства за привличането на повече клиенти. Свържи се с нас сега и разбери повече за услугата.

Предлагаме още

Довери ни се, ние ще отговорим на очакванията ти

Изпрати запитване