Копирайтингът е услуга за създаване на професионално написани текстове, притежаващи 100% уникалност. Те са съобразени с всички SEO изисквания и могат да се използват за реклама, онлайн публикации, уеб съдържание и т.н.

Какво е копирайтинг?

Много хора си мислят, че копирайтингът е свързан предимно с копирането на текстове, но всъщност услугата представлява точно обратното. Тя е свързана с написването на 100% уникален авторски текст, който се използва главно като съдържание в уебсайт или рекламни кампании.

Услугата се изразява в създаването на креативно рекламно съдържание, което привлича интереса и продава. Нашите копирайтъри притежават богат опит в професионалното писане, отразяващ се в лицата на всички доволни клиенти.

Качествено съдържание за твоя уебсайт

Колко често ти се случва да останеш с впечатление, че дадена марка има лошо качество, само заради зле написания текст на сайта им? Част от собствениците на онлайн бизнеси залагат изцяло на дизайна в уебсайта си, оставяйки текстовата част на заден план, а това често води до неприятни последствия.

Можеш лесно да избегнеш това, като се довериш на нашите професионални копирайтъри. Ние ще напишем цялото текстово съдържание за сайта ти по креативен и приятен за четене начин, който ще задържи интереса на посетителите и ще доведе до повече продажби.

SEO копирайтинг

SEO копирайтингът се изразява главно в създаването на полезно блог съдържание по предварително зададени ключови думи. Услугата е позната още като Content writing и е фокусирана върху написването на 100% уникални блог статии, които звучат информативно и имат за цел да обогатят знанията на читателите.

Този тип копирайтинг също е много важен за бизнеса, защото е част от процеса на SEO оптимизация, и освен че помага за повишаването на трафика в сайта ти, той дава и полезна информация на посетителите в него.

Предлагаме още

Довери ни се, ние ще отговорим на очакванията ти

Изпрати запитване